Zomer 2016 Amsterdam

De geplande teamfotografie laat nog even op zich wachten. Hopelijk gaat het in juni nog lukken. Tot nu toe is het weer vaak onzeker of regenachtig geweest. Vandaar dat de fotosessie tot nu toe nog steeds uitgesteld is. Meer informatie hierover zal nog volgen.
De trainingen van beide Golden Dragon kungfu scholen in Amsterdam zullen in de zomer doorgaan. De leerlingen in Amsterdam kunnen dus hun hart blijven ophalen. Ook de leerlingen van andere scholen van de verenigingen zijn natuurlijk welkom. Doe je nog niet aan kungfu en heb je nog niets leuks te doen deze zomer? Kom gerust een keer mee doen om kungfu uit te proberen en misschien is kungfu vanaf deze zomer jouw nieuwe hobby!
Met ingang van 4 juli 2016 zullen de lessen op maandag tijdelijk niet in de gymzaal plaatsvinden, maar in het Sloterpark op dezelfde locatie als de lessen op zaterdag. Vanaf 5 september 2016 gaan de lessen op maandag weer verder in de gymzaal.
Op maandag 18 juli zal de training in het Gerbrandypark gehouden worden. In de week van 18 juli doet Kung Fu School Golden Dragon Amsterdam namelijk mee aan Sport & Meer 2016, een week vol sport, plezier en interculturele ontmoeting. Zie sportenmeerinwest.nl voor meer informatie. Het precieze rooster van de workshops van Kung Fu School Golden Dragon Amsterdam tijdens Sport & Meer 2016 zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Join the discussion One Comment