Word lid

van Kung Fu School Golden Dragon

Lidmaatschap

Bij Kung Fu School Golden Dragon

Kung Fu School Golden Dragon omvat zes scholen door het hele land met meer dan 50 leerlingen. Iedereen kent elkaar omdat er regelmatig gezamenlijke trainingen en sociale activiteiten worden georganiseerd. In alle scholen wordt dezelfde kungfu stijl beoefend. Dat maakt het makkelijk om bij andere scholen aan te sluiten voor extra training of te wisselen van school in verband met bijvoorbeeld een verhuizing. Het kost slechts €20 per maand om lid te worden van Kung Fu School Golden Dragon. In het begin train je een keer per week bij dezelfde school met steeds dezelfde instructeur. Na het afronden van het basisexamen krijg je toestemming om in alle Golden Dragon scholen in het hele land te trainen. De basis outfit regelen leerlingen zelf. Uitbreiding van de outfit, bijvoorbeeld de sjerp na het slagen voor een examen, maar ook ander trainingsmateriaal, wordt verschaft vanuit de vereniging. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Leerlingen dragen wel de kosten voor eventuele wapens. De aankoop en het gebruik van eventuele wapens is altijd na goedkeuring of aanwijzingen van je sifu.

Inschrijven

Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend twee proeflessen te volgen. Je kunt je op de contactpagina aanmelden voor een proefles. Ben je jonger dan 18 jaar, vraag je ouders dan eerst om toestemming. De minimumleeftijd is 9 jaar. Vond je de proefles leuk? Vraag bij jouw nieuwe leraar naar een officiële inschrijving!

Contributie

De contributie voor leden bedraagt €20 per maand, behalve tijdens het zomerreces in de maanden juli en augustus. Dit bedrag dient maandelijks overgemaakt te worden naar bankrekening NL95SNSB0820446564 t.n.v. Kung Fu School Golden Dragon. Voor dit bedrag mogen leerlingen een of meerdere trainingen per week volgen. Na het slagen voor het beginnersexamen, mogen leden in alle scholen van de vereniging trainen, tenzij de instructeur aangeeft van niet. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Uitschrijven

Uitschrijving kan op elk moment. Laat het even schriftelijk weten, bijvoorbeeld per e-mail. Voor de maand waarin je opzegt, wordt nog wel voor de hele maand contributie in rekening gebracht, ongeacht of je aan het begin of eind van de maand opzegt.

Examens

Op willekeurige momenten worden door de sifu’s examens georganiseerd. Deze vinden doorgaans plaats in Arnhem. Aan de examens zijn geen extra kosten verbonden. De sjerps (banden) voor geslaagde kandidaten worden door de vereniging aangeboden.

Kleding

De standaard outfit bestaat uit

  • kungfu schoenen met zachte zool, te koop bij de meeste toko’s,
  • een mat zwarte broek, zonder strepen, merken of stiksels
  • een effen t-shirt
    • wit voor heren
    • zwart voor dames

Alle leden moeten voor hun eigen outfit zorgen. Deze wordt niet verstrekt vanuit de vereniging.
Het dragen van sieraden tijdens de training is niet toegestaan.
Voor de buitentrainingen worden sportschoenen aangeraden die vies mogen worden. Bij koude temperaturen is het toegestaan om laagjes van shirts, truien en jas over de standaard oufit heen te dragen.

 

Kungfu Schoenen

Katoenen zool

 

Kungfu broek

Merkje moet verwijderd worden

 

Wit t-shirt

Zwart voor dames