Programma demonstratie Bonte Avond in De Meervaart

By december 9, 2018 Demonstratie
blauwe zaal meervaart

Op zaterdag 22 en 29 december geven we een korte demonstratie tijdens de Bonte Avond in De Meervaart in Amsterdam. Samen met theatermaker Pieter Tiddens nemen Kung Fu School Golden Dragon en artistiek talent uit Amsterdam Nieuw-West je mee in een wervelende show. Naast de kung fu demonstratie zal er ook buikdansen, zingen, goochelen, toneel, gedichten of luchtacrobatiek te bewonderen zijn. De show wordt ondersteund door muziek van een live-band en er wordt heerlijk eten en drinken geserveerd op deze feestelijke avond. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van theater De Meervaart. Het programma gaat om 19:30 van start. Bekijk het YouTube kanaal van Golden Dragon om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten van onze kung fu demonstraties.

De demonstratiegroep van Golden Dragon bestaat voor deze gelegenheid uit Jesse, Sybren, Arlin, Lai Jin, Max, Gwen, José, Laz, Rebecca en Sam. De demonstratie zal gepresenteerd worden door Gwen. Rebecca en Sam zullen beelden van de demonstratie gaan vastleggen. Het programma van de demonstratie ziet er als volgt uit.

  1. Breedzwaard ~ Jesse
  2. Combat met korte stokken tegen lange stok  ~ Lai Jin & Max
  3. Vlinderzwaarden ~ Sybren
  4. Dubbele korte stok ~ Gwen, Laz, José
  5. Driedelige stok ~ Max
  6. Combat open hand ~ Sybren & Arlin

Tussen de uitvoeringen door zullen er wijsheden uit de Tao Te Ching voorgedragen worden door Gwen.

Tot slot nog wat praktische informatie voor de demonstratiegroep.

  • Zondag 16 september van 13:45: tot 15:00 is er een repetitie in theater De Meervaart.
  • Zaterdag 22 september is er eerst training van 10:00 tot 12:00. Daarna gaan we met zijn allen een broodje eten. Vanaf 16:00 beginnen de voorbereidingen in theater De Meervaart. Voordat het programma van de Bonte Avond begint, krijgen we daar warm eten.
  • Hetzelfde geldt voor 29 september.