Inzamelingsactie voor Hotel Buiten

By november 9, 2016 Mededelingen
Potje voor Hotel Buiten

Hotel Buiten aan de noordwestelijke kant van de Sloterplas is sinds 2012 een begrip in Amsterdam. In het voorjaar van 2017 wil Hotel Buiten een nieuw café-restaurant openen. Dit zal in de plaats komen van de tijdelijke bouwkeet waar Hotel Buiten tot nu toe is  gehuisvest. In samenwerking met de buurt is het nieuwe gebouw ontworpen. Het wordt een ontmoetingsplek voor iedereen, een gezellige plek waar je dichtbij de natuur kunt genieten van cultuur en duurzame versnaperingen. Eigenlijk kan dat nu al, maar de voorzieningen zullen worden verbeterd en uitgebreid met onder andere een creatieve ruimte en een moestuin.

hotel-buiten-ontwerp-nieuwbouw

Kung Fu School Golden Dragon draagt Hotel Buiten een warm hart toe. Daarom willen wij Hotel Buiten steunen met een donatie. We hebben een pot gemaakt voor Hotel Buiten die gevuld wordt door middel van een inzamelingsactie onder onze leden. Ook zal een deel van de contributie Kung Fu School Golden Dragon Amsterdam ter beschikking worden gesteld.

Wij wensen Hotel Buiten veel succes toe in de financieringsfase en uiteraard ook met de bouw straks. We hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken en verheugen ons nu al op het nieuwe Hotel Buiten. Wil je Hotel Buiten ook steunen? Dat kan via deze crowdfunding website. Het is mogelijk om te investeren in de vorm van een lening. Of je kunt ervoor kiezen om een bedrag te doneren. Daar staan fantastisch leuke beloningen tegenover. Wees er wel snel bij, want het doel is al bijna behaald!